Hoppa till huvudinnehåll

Marknader

Oavsett om du har en liten pall till andra sidan stan eller vill ha hjälp att flytta ett stort vindkraftverk så är vi din partner för transporter i Europa.

Globe

Kostnadseffektivt

Tack vare ett brett nätverk av åkerier och egen etablering i Göteborg, Malmö, Jönköping, Norrköping och Stockholm kan vi hålla ledtiderna korta även när något oförutsägbart händer, och göra dina transporter så effektiva som möjligt. Dessutom vet du alltid priset innan du bokar, oavsett om det sker via telefon, mail eller på vår hemsida (där du själv kan göra en kostnadskalkyl).

Kvalitet på riktigt

Genom att prioritera direkttransporter och se till att alla åkerier kör med bra villkor har vi en av branschens lägsta reklamationsgrader. Vi hanterar ditt gods som om det vore våra egna ägodelar och du får alltid ett direktnummer till en trafikledare om du vill veta status på transporten. Skulle något hända kontaktar vi dig omgående och följer upp med en avvikelseanmälan.

Personlig planering

Du kan ringa oss och säga "Hej, jag har det här problemet, hur löser vi det bäst?"

Har du en sändning som ska delas upp och levereras till olika mottagare, behöver du fri tillgång till hela fordonet och hjälp med att bestämma bästa vägen eller vill du ge föraren speciella instruktioner? Vilka utmaningar din transport än innebär, stor som liten, får du alltid personlig service av våra erfarna medarbetare. Allt för att du ska känna dig trygg med din transport i våra händer.

personlig_planering

Vill du veta mer?

maria-dahlqvist

Maria Dahlqvist

Malmö Platschef, Försäljning

maria [dot] dahlqvist [at] transportoren [dot] se 040-14 20 41
susanne

Susanne Skoglund

Stockholm Försäljning

susanne [dot] skoglund [at] transportoren [dot] se 08-700 22 81
paul-larsson

Paul Larsson

Göteborg (HK) Försäljning

paul [dot] larsson [at] transportoren [dot] se 031-705 07 86
carl-olsson

Carl Olsson

Göteborg (HK) Försäljning

carl [dot] olsson [at] transportoren [dot] se 031-705 07 89