Hoppa till huvudinnehåll

Glasfiber & Plastprodukter AB tecknar omfattande fraktavtal för inrikestransporter med Transportören AB

måndag 15 juni 2015 - 14:41
gop_0

Från och med 2015-08-17 väljer Glasfiber & Plastprodukter AB (gop – Glasfiber & Plastprodukter AB) att anlita Transportören AB för majoriteten av sina inrikestransporter från sina lager i Kungsbacka och Spånga.

Glasfiber & Plastprodukter AB – som startades för 40 år sedan – har på senare tid haft en kraftig tillväxt vilket föranlett en ordentlig genomlysning av hela logistikkedjan.

”Vi såg behov av att konsolidera och standardisera leveranserna från våra lager i Kungsbacka och Spånga – särskilt när vi börjat expandera kraftigt både inom industri & bygghandel.

Transportören har visat att de är båda skickliga och konkurrenskraftiga på den svenska marknaden – efter en omfattande genomgång av våra flöden och behov stod det klart att Transportören var det bästa valet för oss"  
säger Johan Staaf, Supply Chain Manager på Glasfiber & Plastprodukter AB

Huvudkontoret för Glasfiber & Plastprodukter AB finns i Kungsbacka och dess verksamhet sträcker sig över hela Norden. Målgruppen är i huvudsak industri och bygghandel, men även privatpersoner via återförsäljare.

”Vi har under flera års tid tagit hand om vissa utvalda distrikt för gop:s leveransbehov, men med detta utökar vi vårt åtagande till att omfatta hela Sverige från bägge lager. Med tanke på att gop:s produkter är skrymmande och väldigt långa - allt från 5 meter till 14 meter - eller på annat sätt svårhanterligt så är det såklart en utmaning, men med våra erfarna trafikledare så är jag övertygad om att vi är rätt val för Glasfiber & Plastprodukter AB” säger Erik Söderström, marknadsansvarig på Transportören AB

 

Med anledning av flerårsavtalet förstärker Transportören sin trafikledning i Göteborg med ytterligare en person.

Läs vår pressrelease.
Övrigt pressmaterial hittas på vår hemsida, Pressmaterial.

Vill du veta mer?

erik-soderstrom

Erik Söderström

Göteborg (HK) Marknadschef, Försäljning

erik [dot] soderstrom [at] transportoren [dot] se 031-705 07 73

Senaste nytt