Hoppa till huvudinnehåll

Spännande satsningar för 2023!

tisdag 28 mars 2023 - 13:33

Det sägs att man inte kan bromsa sig ur en uppförsbacke...så nu gasar vi rejält!
Under 2023 planerar vi flera satsningar, men nu kan vi berätta vad som hunnit ske hittills!

Norrköping flyttar till Mjölby - och blir mästare på hellaster över hela Sverige
Kontoret i Norrköping har flyttats till Mjölby - där Linda välkomnar våra nya kollegor Mikael Jonsson och Andreas Lundman som sedan årsskiftet arbetar med dirigering och planering av hellaster över hela Sverige. Dessa herrar har gedigen erfarenhet av större projekt för kunder med väldigt höga volymer, och de har redan börjat uträtta stordåd! Redan nu är 10st bil&släp igång, och fler ska det bli!

Har ni hellaster som ska flyttas inom Sveriges gränser - tveka inte att höra av er till kontoret i Mjölby!

Trafikchef Göteborg
På kontoret i Göteborg har vi begåvats med vår nye trafikchef Mikael Härenstam som tidigare arbetat i samma roll hos Transportproffset i Borås.
Vi är glada att välkomna honom som ansvarig för trafikavdelningen i Göteborg, där vi är övertygade om att han med sina tidigare erfarenheter kommer att driva utvecklingen framåt.

Transportören tar steget ut i Europa
Fler och fler kunder kunder frågar oss om inte vi kan hjälpa dem med transporter till och från Europa. Vi har lyssnat - och förstärker nu utrikesavdelningen med Gustav Berndtsson som kommer in i rollen Business Development Manager, där han ansvarar för att ytterligare utveckla Transportörens utrikestjänster.

Gustav kommer närmast från DSV Road AB där han var affärsområdeschef för flera affärsområden. I över 20 års tid har Gustav gått den "långa skolan" i internationell spedition inom vägtransport. Vi är stolta över att knyta till oss en ny kollega med gedigen och beprövad kompetens!

Vi erbjuder lösningar för import och export av allt från styckegods till fulla bilar, till och från hela Europa.
Men inte nog med det - för svenska fraktköpare kan vi också erbjuda en enkel kontaktväg för transporter till och från andra europeiska länder som inte nödvändigtvis berör Sverige. Har ni lager i Tyskland och ska sälja varor till Portugal? Inga problem! Det bokar du lika enkelt med oss, som du bokar dina inrikesfrakter!

Det kommer mera.... snart!
Som ni ser ligger vi inte på latsidan, och mer har vi på gång - så håll koll på vår hemsida och våra sociala medier för att inte missa nästa spännande nyhet!

Vill du veta mer?

Mikael Jonsson

Mikael Jonsson

Norrköping / Mjölby Trafikledning

mikael [dot] jonsson [at] transportoren [dot] se 011-25 90 93
Andreas Lundman

Andreas Lundman

Norrköping / Mjölby Trafikledning

andreas [dot] lundman [at] transportoren [dot] se 011-25 90 91
mikael-harenstam

Mikael Härenstam

Göteborg (HK) Trafikchef

mikael [dot] harenstam [at] transportoren [dot] se 031-705 69 90

Senaste nytt