Hoppa till huvudinnehåll

Tredjepartslogistik

Effektiv tredjepartslogistik som frigör mer tid och reducerar dina kostnader.

bygglogistik

Vad är tredjepartslogistik?

Tredjepartslogistik (förkortat TPL eller 3PL) innebär kort och gott att en tredje part övertar vissa eller samtliga delar av ett annat företags logistiska funktioner. Tjänsten är således en typ av utlokalisering av verksamheten, så kallad outsourcing. Logistiska funktioner omfattar vanligtvis lagerhantering och lagerhållning, samt distribuering av varor från leverantör till mottagare.

Fördelar med 3PL

Logistik är för många företag en kostsam och tidskrävande funktion som ofta står utanför den faktiska kärnverksamheten. Genom att lägga över lagerhållning och/eller leveransfunktioner till en extern part med stora volymfördelar, vilket är det 3PL handlar om, kan du spara såväl tid som pengar och istället fokusera på att driva företaget framåt. 

Våra tjänster inom tredjepartslogistik

Logistiska funktioner som hantering av lager och transport av varor från punkt A till punkt B kräver en hel del planering, uppfinningsrikedom och problemlösning för att allt ska flyta smidigt. Lyckligtvis är det några av våra främsta specialiteter. Vi har erfarenheten, kompetensen och kapaciteten som krävs för att kunna erbjuda dig och ditt företag en komplett och prisvärd logistiklösning. 

Vi kan hjälpa dig med: 

Tredjepartslogistik – vanligt bland e-handlare

Tredjepartslogistik är vanligt inom e-handeln. Om du driver ett e-handelsföretag eller någon annan liknande verksamhet som exempelvis växer snabbt, vill du förmodligen inte göra någon större investering i allt vad lagerhållning, transport och distribution innebär. Genom att välja 3PL för din e-handel frigör du både tid och pengar att göra rätt prioriteringar för ditt företag. Det ger dig en möjlighet att fokusera på det som just du är bäst på, och låta din e-handel växa och utvecklas i den takt du bestämmer. 

Låt oss på Transportören bli din pålitliga partner för tredjepartslogistik till ditt e-handelsföretag. Vi plockar, packar och distribuerar dina produkter snabbt och effektivt för att garantera dig bästa möjliga varuflöde. 

Bättre priser med 3PL

En vanlig missuppfattning kring outsourcing av tjänster är att det blir mycket dyrare än om man tar hand om det själv. Faktum är att det ofta är precis tvärtom - inte minst när det kommer till tredjepartslogistik. Som en stor och erfaren aktör i branschen, har vi på Transportören direktkontakt med hundratals åkerier och mycket bra insikt i vilka av dem som är bäst på vilka områden. Detta innebär förmånliga avtal och lägre priser på såväl leveranser, som emballage och fyllnadsmaterial - vilka blir stora skalfördelar att dra nytta av för dig som partner till oss. Genom att välja tredjepartslogistik kan du därmed sänka ditt företags logistikkostnader avsevärt. 

Kontakta oss

Behöver du hjälp med tredjepartslogistik i Göteborg, Stockholm, Jönköping, Malmö eller Norrköping kan vi på Transportören hjälpa dig med smarta och effektiva lösningar. Kontakta oss för ytterligare information.

 

Varmt välkommen! 

Vill du veta mer?

maria-dahlqvist

Maria Dahlqvist

Malmö Platschef, Försäljning

maria [dot] dahlqvist [at] transportoren [dot] se 040-14 20 41
erik-soderstrom

Erik Söderström

Göteborg (HK) Marknadschef, Försäljning

erik [dot] soderstrom [at] transportoren [dot] se 031-705 07 73
martin-kjeller

Martin Kjeller

Göteborg (HK) Försäljningschef

martin [dot] kjeller [at] transportoren [dot] se 031-705 07 75
susanne

Susanne Skoglund

Stockholm Försäljning

susanne [dot] skoglund [at] transportoren [dot] se 08-700 22 81
paul-larsson

Paul Larsson

Göteborg (HK) Försäljning

paul [dot] larsson [at] transportoren [dot] se 031-705 07 86
viktor_back

Viktor Bäck

Jönköping Platschef, Försäljning

viktor [dot] back [at] transportoren [dot] se 036-18 13 93
leif_persson

Leif Persson

Stockholm Försäljning

leif [dot] persson [at] transportoren [dot] se 08-700 22 86
carl-olsson

Carl Olsson

Göteborg (HK) Försäljning

carl [dot] olsson [at] transportoren [dot] se 031-705 07 89