Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Albanien

Frakta enkelt styckegods till Albanien

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Albanien. Vi fraktar till och från Albanien med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Albanien och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Albanien.

  • Internationell transport till Albanien
  • Regional transport Albanien
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Albanien
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Albanien

Mer om destinationen Albanien

Albanien, formellt Republiken Albanien bor det 2,8 miljoner invånare. Landets huvudstad heter Tirana där det bor 420 280 människor. Två andra viktiga städer är Durrësi och Shkodra. Durrësi är en hamnstad och därför en central punkt för frakt både vid import och export. Shkodra är den äldsta staden i landet och är en av de historiskt viktigaste orterna i Albanien. Landet gränsar till Grekland, Makedonien, Kosovo och montenegro. Albanien har ett mycket bergigt landskap och medelhavsklimat. I Albanien är drygt hälften av invånarna jordbrukare och en femtedel av invånarna jobbar i ett annat land. Främst odlas majs, fikon, tobak och majs.

För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/

Offert för transport till Albanien
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.