Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Azerbajdzjan

Frakta enkelt styckegods till Azerbajdzjan

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Azerbajdzjan. Vi fraktar till och från Azerbajdzjan med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Azerbajdzjan och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Azerbajdzjan.

  • Internationell transport till Azerbajdzjan
  • Regional transport Azerbajdzjan
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Azerbajdzjan
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Azerbajdzjan

Mer om destinationen Azerbajdzjan

Azerbajdzjan, formellt Republiken Azerbajdzjan bor det 9,4 miljoner invånare. Huvudstaden heter Baku och har 2,1 miljoner invånare. Två andra viktiga städer i landet är Gəncə och Sumqayıt. Gəncə har en internationell flygplats och mycket tåg- och bussförbindelser vilket gör staden till en viktig hållplats för alla resenärer. Sumqayıt är en hamnstad vilket blir en naturlig hållplats för de som vill frakta med fartyg. Azerbajdzjan ligger till stor del geografiskt i asien men räknas rent politiskt som ett europeiskt land. Landet gränsar till Armenien, Iran, Ryssland, Turkiet och Georgien. Ekonomin utgörs till stor del av export av olja som är den viktigaste naturtillgången.

För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/

Offert för transport till Azerbajdzjan
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.