Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Belarus

Som ett resultat av den situation som för närvarande utvecklas i Ukraina så utför Transportören AB ej längre några frakter till eller från:

  • Ryssland

  • Belarus

  • Ukraina

Frakta enkelt styckegods till Belarus

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Belarus (Vitryssland). Vi fraktar till och från Belarus med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Belarus och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Belarus.

  • Internationell transport till Belarus
  • Regional transport Belarus
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Belarus
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Belarus

Mer om destinationen Belarus

Belarus eller Vitryssland, formellt Republiken Belarus bor det 9,4 miljoner invånare. Huvudstaden i landet är Minsk bor det 2 miljoner människor. Två andra viktiga städer i landet är Gomel och Mogilev. Gomel är den näst största staden i Vitryssland och en viktig stad då det kommer till frakt. Staden ligger nära vatten och flertalet järnvägslinjer. Mogilev är den tredje största staden i landet och har nära gräns till Ryssland. Vitryssland gränsar till Ryssland, Lettland, Litauen och Ukraina. Ekonomin i landet grundar sig i stort på statliga bolag. Det finns mycket bergssalt, torv och kolreserver i landet som främst används inom landet.

För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/

Offert för transport till Belarus
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.