Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Bosnien och Hercegovina

Frakta enkelt styckegods till Bosnien och Hercegovina

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Bosnien och Hercegovina. Vi fraktar till och från Bosnien och Hercegovina med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Bosnien och Hercegovina och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Bosnien och Hercegovina.

  • Internationell transport till Bosnien Hercegovina
  • Regional transport Bosnien Hercegovina
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Bosnien Hercegovina
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Bosnien och Hercegovina

Mer om destinationen Bosnien och Hercegovina

Bosnien och Hercegovina benämns oftast bara Bosnien i vardagligt tal har 3,5 miljoner invånare. Huvudstaden i landet heter Sarajevo där det bor 642 000 människor. Sarajevo är navet för resor och frakt av gods med både internationell flygplats och tågtrafik. Två andra viktiga städer i landet är Banja Luka och Prijedor. Städerna är den andra respektive tredje största staden i landet. Landet gränsar mot Montenegro, Serbien och Kroatien. Ekonomin i Bosnien grundar sig i stort på jord- och skogsbruk samt skogsindustrin. Turismen ökar stadigt och börjar vara en allt viktigare inkomstkälla till landets totala ekonomi tack vare den vackra naturen och det bergiga landskapet.

För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/baltikum/

Offert för transport till Bosnien och Hercegovina
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.