Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Bulgarien

Frakta enkelt styckegods till Bulgarien

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Bulgarien. Vi fraktar till och från Bulgarien med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Bulgarien och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Bulgarien.

  • Internationell transport till Bulgarien
  • Regional transport Bulgarien
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Bulgarien
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Bulgarien

Mer om destinationen Bulgarien

Bulgarien, formellt Republiken Bulgarien har 7,1 miljoner invånare. Sofia är landets huvudstad där det bor 1,3 miljoner människor. Två andra viktiga städer är Plovdiv och Varna. Plovdiv är landets näst största stad och rymmer flertalet större industrier. Varna är en större stad belägen vid havet och är med sin hamn viktig för frakt av gods. Bulgarien gränsar mot Makedonien, Serbien, Grekland, Turkiet och Rumänien. Landets ekonomi baseras till stor del av jordbruk och turism. Varje år besöker drygt fem miljoner människor landet för att njuta av sol och bad. Bulgarien exporterar även mycket industrivaror till andra europeiska länder.

För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/

Offert för transport till Bulgarien
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.