Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Cypern

Frakta enkelt styckegods till Cypern

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Cypern. Vi fraktar till och från Cypern med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Cypern och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Cypern.

  • Internationell transport till Cypern
  • Regional transport Cypern
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Cypern
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Cypern

Mer om destinationen Cypern

Cypern, formellt Republiken Cypern har 1,1 miljoner invånare. Landets huvudstad heter Nicosia och där bor det 300 000 människor. Två andra viktiga städer i landet är Limassol och Larnaca. Limassol är en väldigt viktigt stad för turismen och är den andra största staden. Den tredje största staden är Larnaca som är viktig för turism med sin internationella flygplats. Larnaca har även en stor hamn som är den viktigaste för frakt vid både import och export. Cypern är den tredje största ön i medelhavet. På Cypern är jordbruket och turismen de två största delarna i ekonomin. Mer än två miljoner turister besöker årligen landet.

För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/

Offert för transport till Cypern
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.