Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Estland

Frakta enkelt styckegods till Estland

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Estland. Vi fraktar till och från Estland med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Estland och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Estland.

  • Internationell transport till Estland
  • Regional transport Estland 
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Estland 
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Estland

Boka frakt till Estland

Transportören är en speditör som specialiserat sig på att skicka paket och gods utomlands. Vi tar ditt paket och skickar det med tåg, båt, flyg eller lastbil till Estland. Allt för smidigt fraktlösning och med rätt dokumetation så du enkelt kan boka frakt till Estland.

Mer om destinationen Estland

Estland, formellt Republiken Estland, har 1,3 miljoner invånare. I huvudstaden Tallinn bor det 426 538 människor. Andra viktiga städer i Estland är Pärnu och Tartu vilka båda har flygplatser för inrikesflyg samt begränsad regional trafik. Pärnu ligger precis i Pärnuviken vilken är en del av Rigabukten och har strax över 44 000 invånare och frakt via färjetrafik. Tartu är en universitetsstad med över 100 000 invånare och hade under 1600-talet flera gånger ett svenskt och ryskt styre. Estland gränsar till Lettland och Ryssland samt har sjögräns till Finland och Sverige. Jordbruket har alltid varit en viktig del i Estlands ekonomi, men idag är IT-samhället och tjänstesektorn allt viktigare.
 

För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/baltikum/
 
 
Offert för transport till Estland
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.

Vill du veta mer?

maria-dahlqvist

Maria Dahlqvist

Malmö Platschef, Försäljning

maria [dot] dahlqvist [at] transportoren [dot] se 040-14 20 41
susanne

Susanne Skoglund

Stockholm Försäljning

susanne [dot] skoglund [at] transportoren [dot] se 08-700 22 81