Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Grekland

Frakta enkelt styckegods till Grekland

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Grekland. Vi fraktar till och från Grekland med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Grekland och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Grekland.

  • Internationell transport till Grekland
  • Regional transport Grekland
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Grekland
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Grekland

Mer om destinationen Grekland

Grekland, formellt Republiken Grekland har 10,7 miljoner invånare. Huvudstaden heter Aten där det bor 5,7 miljoner människor. Två andra viktiga orter i landet är Pireus och Thessaloniki. Pireus är den största hamnstaden i landet och utgör en viktig punkt för frakt som sker via fartyg. Thessaloniki är den andra största staden i landet och utgör kommersiella, industriella, finansiella och kulturella centrum i Grekland. Grekland gränsar till Bulgarien, Turkiet, Makedonien och Albanien. Ekonomin i landet bygger mycket på turismen som är en viktig faktor för landet med över 17 miljoner besökare varje år. Jordbruket och industrin är två andra delar som är viktig för ekonomin. Mineraler som bauxit, järn och nickel bryts och förädlas.

För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/

Offert för transport till Grekland
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.