Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Irland

Frakta enkelt styckegods till Irland

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Irland. Vi fraktar till och från Irland med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Irlandoch erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Irland.

  • Internationell transport till Irland
  • Regional transport Irland
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Irland
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Irland

Boka frakt till Irland

Transportören är en speditör som specialiserat sig på att skicka paket och gods utomlands. Vi tar ditt paket och skickar det med tåg, båt, flyg eller lastbil till Irland. Allt för smidigt fraktlösning och med rätt dokumetation så du enkelt kan boka frakt till Irland.

Mer om destinationen Irland

Irland, formellt Stat i europa, har 4,9 miljoner invånare. Irland är den tredje största ön i Europa och är belägen i Atlanten. I huvudstaden Dublin bor det 1,38 miljoner invånare och staden är belägen på östkusten. En annan viktig stad är Belfast med sina 333 000 invånare och är känt för att bland annat ha världens största torrdocka och ha byggt Titanic. Belfast har en hamn som är en naturlig del för frakt av gods, både för import och export. Ekonomin på Irland kretsar runt jordbruk, handel med varor och industrier. Irland är världens främsta land inom export av mjukvarurelaterade tjänster och varor.

För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/

Offert för transport till Irland
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.

Vill du veta mer?

maria-dahlqvist

Maria Dahlqvist

Malmö Platschef, Försäljning

maria [dot] dahlqvist [at] transportoren [dot] se 040-14 20 41
susanne

Susanne Skoglund

Stockholm Försäljning

susanne [dot] skoglund [at] transportoren [dot] se 08-700 22 81