Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Island

Frakta enkelt styckegods till Island

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Island. Vi fraktar till och från Island med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Island och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Island.

  • Internationell transport till Island
  • Regional transport Island
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Island
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Island

Boka frakt till Island

Transportören är en speditör som specialiserat sig på att skicka paket och gods utomlands. Vi tar ditt paket och skickar det med tåg, båt, flyg eller lastbil till Island. Allt för smidigt fraktlösning och med rätt dokumetation så du enkelt kan boka frakt till Island.

Mer om destinationen Island

Island, formellt republiken Island, har 364 134 invånare. I huvudstaden Reykjavik bor det 122 853 invånare. En annan viktig stad är Hafnarfjörður som ligger 10 kilometer utanför Reykjavik och är den tredje med befolkade staden med 29 799 invånare. Hafnarfjörður betyder hamnfjord och är en viktig hamnstad i landet med anor tillbaka till 1300-talet för frakt av diverse varor. Island är en egen ö ute i Atlanten och gränsar därför inte någon fysisk landgräns till andra länder. Export är viktig för den isländska ekonomin och landet är ledande inom europa då det kommer till aluminiumtillverkning. Fiske och turism är två andra viktiga grenar med stort fokus på ekoturism.

För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/

Offert för transport till Island
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.

Vill du veta mer?

maria-dahlqvist

Maria Dahlqvist

Malmö Platschef, Försäljning

maria [dot] dahlqvist [at] transportoren [dot] se 040-14 20 41
susanne

Susanne Skoglund

Stockholm Försäljning

susanne [dot] skoglund [at] transportoren [dot] se 08-700 22 81