Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Italien

Frakta enkelt styckegods till Italien

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Italien. Vi fraktar till och från Italien med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Italien och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Italien.

  • Internationell transport till Italien
  • Regional transport Italien
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Italien
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Italien

Mer om destinationen Italien

Italien, formellt Republiken Italien, har 60,5 miljoner invånare. Huvudstaden är Rom som har 2,87 miljoner invånare. Tre andra viktiga städer i landet är Modena, Verona och Bologna. Modena har 186 307 invånare och är känt för sin motorindustri, med bilmärken som Ferrari och Maserati. Det märks att Italien hade världens första motorväg. Verona är en kulturstad med 257 993 invånare och har alltid varit en viktig stad för frakt av varor med sitt läge i Alperna. Bologna är den sjunde största staden i landet och har 390 000 invånare vilket är en viktig stad med industrier. Ekonomin i Italien baseras på både industrier och turism som är väldigt viktigt.

För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/

Offert för transport till Italien
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.