Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Kosovo

Frakta enkelt styckegods till Kosovo

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Kosovo. Vi fraktar till och från Kosovo med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Kosovo och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Kosovo.

  • Internationell transport till Kosovo
  • Regional transport Kosovo
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Kosovo
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Kosovo

Mer om destinationen Kosovo

Kosovo, formellt Republiken Kosovo har 1,8 miljoner invånare. Den största staden i landet som även agerar huvudstad är Pristina där det bor 207 477 människor. Landets största internationella flygplats ligger i Pristina liksom bra förbindelser med tåg som utgör en naturlig punkt för frakt av gods. Kosovo har gräns mot Makedonien, Serbien, Montenegro och Albanien. Det är ett mycket fattigt land där en tredjedel av invånarna lever i extrem fattigdom och två av fem är arbetslösa. Landet har mycket bördig jord vilket nyttjas till jordbruket men på väldigt enkel nivå tack vare den dåliga ekonomin i landet. Kosovo är rikt på mineraler som zink och bly vilket till stor del exporteras.

För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/

Offert för transport till Kosovo
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.