Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Kroatien

Frakta enkelt styckegods till Kroatien

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Kroatien. Vi fraktar till och från Kroatien med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Kroatien och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Kroatien.

  • Internationell transport till Kroatien
  • Regional transport Kroatien
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Kroatien
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Kroatien

Mer om destinationen Kroatien

Kroatien, formellt Republiken Kroatien har 4,1 miljoner invånare. Huvudstaden heter Zagreb där det bor 790 017 människor. Två andra viktiga städer i landet är Split och Rijeka. Split är en hamnstad som är en central knutpunkt i landet för att frakta gods och varor vidare runt om i världen. Rijeka är en viktig stad för handel och industrier men har även upptäckts allt mer av turister. Kroatien gränsar till Bosnien, Slovenien, Serbien, Montenegro och Ungern. Den huvudsakliga inkomstkällan i landet är turism och mycket är uppbyggt runt turismen. Landet består av både bördig jordbruksmark, bergiga landskap och mängder av ögrupper som tilltalar turisterna.

För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/
 
Offert för transport till Kroatien
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.