Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Lettland

Frakta enkelt styckegods till Lettland

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Lettland. Vi fraktar till och från Lettland med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Lettland och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Lettland.

  • Internationell transport till Lettland

  • Regional transport Lettland
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Lettland
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Lettland

Boka frakt till Lettland

Transportören är en speditör som specialiserat sig på att skicka paket och gods utomlands. Vi tar ditt paket och skickar det med tåg, båt, flyg eller lastbil till Lettland. Allt för smidigt fraktlösning och med rätt dokumetation så du enkelt kan boka frakt till Lettland.

Mer om destinationen Lettland

Lettland, formellt Republiken Lettland, har 1,9 miljoner invånare. I huvudstaden Riga bor det 730 000 människor. Andra viktiga städer i Lettland är Ventspils och Duagavpils. Ventspils är en viktig hamnstad med 43 800 invånare där resurser av naturgas och petroleum fraktas via hamnen från Ryssland för landets energiförsörjning. Lettlands näst största stad är belägen i sydöstra delen av landet och heter Duagavpils. Duagavpils har drygt 100 000 invånare och mer än 25 skolor i området. Lettland gränsar till Estland, Ryssland, Litauen och Vitryssland. Drygt 40 % av Lettlands yta består av bördig skogsmark vilket gör jordbruket väldigt viktigt. Industrin och transportsektorn är två andra viktiga grundstenar i Lettlands ekonomi.

För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/baltikum/

Offert för transport till Lettland
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.

Vill du veta mer?

maria-dahlqvist

Maria Dahlqvist

Malmö Platschef, Försäljning

maria [dot] dahlqvist [at] transportoren [dot] se 040-14 20 41
susanne

Susanne Skoglund

Stockholm Försäljning

susanne [dot] skoglund [at] transportoren [dot] se 08-700 22 81