Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Liechtenstein

Frakta enkelt styckegods till Liechtenstein

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Liechtenstein. Vi fraktar till och från Liechtenstein med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Liechtenstein och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Liechtenstein.

  • Internationell transport till Liechtenstein
  • Regional transport Liechtenstein
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Liechtenstein
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Liechtenstein

Mer om destinationen Liechtenstein

Liechtenstein, formellt Furstendömet Liechtenstein, har 38 749 invånare. Huvudstaden är Vaduz där det bor 5 400 invånare. Den största staden i landet är Schaan med sina 6 002 invånare. Liechtenstein är en av mikrostaterna i Europa där frakt av varor sker via järnväg eller vanlig vägtransport. Landet gränsar till Österrike och Schweiz och har en längd på 25 km och en bredd på 10 km. Som ett av världens rikaste länder är ekonomin i Lichtenstein mycket god. Många utländska företag har sitt säte i landet då det är mycket fördelaktiga skatteregler. Det är en stor fokus på bank och finans vilket även är knutet till det angränsande landet Schweiz.
 
För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/
 
Offert för transport till Liechtenstein
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.