Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Litauen

Frakta enkelt styckegods till Litauen

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Litauen. Vi fraktar till och från Litauen med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.

Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Litauen och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Litauen.

  • Internationell transport till Litauen
  • Regional transport Litauen
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Litauen
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Litauen

Boka frakt till Litauen

Transportören är en speditör som specialiserat sig på att skicka paket och gods utomlands. Vi tar ditt paket och skickar det med tåg, båt, flyg eller lastbil till Litauen. Allt för smidigt fraktlösning och med rätt dokumetation så du enkelt kan boka frakt till Litauen.

Mer om destinationen Litauen

Litauen, formellt Republiken Litauen, har 2,8 miljoner invånare. I huvudstaden Vilnius bor det 540 000 människor. Andra viktiga städer i Litauen är Klaipeda och Kaunas. Klaipeda är en hamnstad med 152 818 invånare som har haft en stor betydelse för Litauen sedan medeltiden och en naturlig utgångspunkt för frakt. Staden har färjeförbindelser direkt med Sverige, Danmark och Tyskland. Kaunas var tidigare huvudstad i Litauen och har 295 269 invånare och är den näst största staden i landet. Litauen gränsar till Polen, Vitryssland och Lettland. I Litauen är textilindustrin väldigt stort med linne som specialistområde sedan lång tid tillbaka. Förutom textilindustri är elektronisk industri väldigt viktigt då Litauen är ledande inom europa på tillverkning av bildskärmar.

För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/baltikum/

Offert för transport till Litauen
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.

Vill du veta mer?

maria-dahlqvist

Maria Dahlqvist

Malmö Platschef, Försäljning

maria [dot] dahlqvist [at] transportoren [dot] se 040-14 20 41
susanne

Susanne Skoglund

Stockholm Försäljning

susanne [dot] skoglund [at] transportoren [dot] se 08-700 22 81