Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Moldavien

Frakta enkelt styckegods till Moldavien

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Moldavien. Vi fraktar till och från Moldavien med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Moldavien och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Moldavien.

  • Internationell transport till Moldavien
  • Regional transport Moldavien
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Moldavien
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Moldavien

Mer om destinationen Moldavien

Moldavien, officiellt Republiken Moldavien har 3,5 miljoner invånare. Huvudstaden i landet heter Chișinău där bor det 723 500 människor. Chișinău utgör centrum för frakt och transport av alla slag inom det egna landet och till andra länder. Nära huvudstaden finns även landets flygplats och flera utbildningsinstitutioner att välja mellan. Landet gränsar till Ukraina och Rumänien. Moldavien är inte med i EU men ingår i ENI och får stöd från EU. All ekonomi i landet utgår i stort från jordbruk då Moldavien i form av grönsaker, frukt och tobak. De exporterar även mycket textilier, metaller och livsmedel men själv importerar de främst från Ryssland.
 
För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/
 
Offert för transport till Moldavien
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.