Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Montenegro

Frakta enkelt styckegods till Montenegro

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Montenegro. Vi fraktar till och från Montenegro med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Montenegro och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Montenegro.

  • Internationell transport till Montenegro
  • Regional transport Montenegro
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Montenegro
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Montenegro

Mer om destinationen Montenegro

Montenegro är en republik där det bor 625 266 invånare. Huvudstaden heter Podgorica där det bor 187 035 människor. Två andra viktiga städer är Budva och Tivat. Budva är en lyxort som rymmer flest miljonärer per capita i europa med inte mindre än 200 miljonärer av 10 000 invånare. Tivat ligger vid kusten samt har den mest trafikerade flygplatsen i landet vilket gör den till utgångspunkt för frakt av gods. Landet gränsar till Kroatien, Albanien, Bosnien, Kosovo och Serbien.

För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/

Offert för transport till Montenegro
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.