Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Nederländerna/Holland

Frakta enkelt styckegods till Nederländerna

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Nederländerna. Vi fraktar till och från Nederländerna med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Nederländerna och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Nederländerna.

  • Internationell transport till Nederländerna
  • Regional transport Nederländerna
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Nederländerna
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Nederländerna

Mer om destinationen Nederländerna - Holland

Nederländerna ligger i västeuropa och har 17 miljoner invånare. Huvudstaden är Amsterdam med 813 000 invånare. En annan viktig stad i landet är Rotterdam. Rotterdam har 607 239 invånare och har en av världens största hamnar. Därför är Rotterdam en viktig knutpunkt för frakt för resten av europa och världen. Nederländerna har även kommuner i Karibien som exempelvis Saba. Landet gränsar till Tyskland och Belgien. Ekonomin i Nederländerna har flera viktiga delar. En är export av jordbruksprodukter där de är tredje största exportören i världen. Produktion inom industrin som kemisk industri och oljeraffinering är viktigt.

För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/benelux/

Offert för transport till Nederländerna
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.