Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Nordmakedonien

Frakta enkelt styckegods till Nordmakedonien

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Nordmakedonien (Makedonien). Vi fraktar till och från Nordmakedonien med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Nordmakedonien och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Nordmakedonien.

  • Internationell transport till Nordmakedonien (Makedonien)
  • Regional transport Nordmakedonien (Makedonien)
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Nordmakedonien (Makedonien)
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Nordmakedonien

Mer om destinationen Nordmakedonien

Nordmakedonien, officiellt Republiken Nordmakedonien benämns i vardagligt tal enbart som Makedonien där det bor två miljoner människor. Huvudstaden i landet heter Skopje där det bor 506 926 människor. I Skopje finns landets enda internationella flygplats som är ett naturligt val vid frakt till och från landet. Området runt huvudstaden har varit boplats åt människor sedan år 4 000 f.kr. Den näst största staden i landet heter Bitola och är ett mycket populärt turistmål. Makedonien är ett av de fattigaste länderna i europa och det är svårt för människor att försörja sig, majoriteten ägnar sig åt jordbruk. Turismen ökar ständigt och är en allt viktigare inkomstkälla. 

För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/

Offert för transport till Nordmakedonien
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.