Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Norge

Frakta enkelt styckegods till Norge

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Norge. Vi fraktar till och från Norge inklusive alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.

Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Norge och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressa kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.

Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Norge.

  • Internationell transport till Norge och Svalbard
  • Regional transport Norge
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Norge
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Norge

Boka frakt till Norge

Transportören är en speditör som specialiserat sig på att skicka paket och gods utomlands. Vi tar ditt paket och skickar det med tåg, båt, flyg eller lastbil till Norge. Allt för smidigt fraktlösning och med rätt dokumetation så du enkelt kan boka frakt till Norge. 

Mer om destinationen Norge
Norge
, formellt Konungariket Norge har cirka 5,3 miljoner invånare. I huvudstaden Oslo bor det 681 067 männsikor andra viktiga städer i Norge är Bergen som är Norges näst största stad. Både Trondheim och Stavanger är två viktiga hamnstäder i Norge där mycket av landets olja fraktas. Norges landsgränser sträcker sig ända till Svalbard som är en ögrupp i Arktis med Spetsbergen som största ö. Öarna har omkring 2600 invånare och styrs av Norges regering. Svalbard ingår inte i Schengensamarbetet vilket innebär att det krävs pass eller bevis vid inresa/utresa.

För mer information rekommendera vi Business Sweden: https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/norge/

Offert för transport till Norge
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det. 

Vill du veta mer?

maria-dahlqvist

Maria Dahlqvist

Malmö Platschef, Försäljning

maria [dot] dahlqvist [at] transportoren [dot] se 040-14 20 41
susanne

Susanne Skoglund

Stockholm Försäljning

susanne [dot] skoglund [at] transportoren [dot] se 08-700 22 81