Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Österrike

Frakta enkelt styckegods till Österrike

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Österrike. Vi fraktar till och från Österrike med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Österrike och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Österrike.

  • Internationell transport till Österrike
  • Regional transport Österrike
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Österrike
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Österrike

Mer om destinationen Österrike

Österrike, formellt Republiken Österrike, har 8,86 miljoner invånare. Huvudstaden i landet är Wien som har 1,8 miljoner invånare. Wien är också landets största stad med både en flygplats och en huvudpunkt inom järnvägen där frakt av gods till andra länder sker. Österriket gränsar till Italien, Slovenien, Ungern, Slovakien, Tjeckien och Tyskland. Landet har en lång historia och finns omnämnt i dokument från 800-talet och utmärker sig genom att ha lagstiftat att alltid förbli neutralt enligt grundlag. I Österriket används stor del av landets yta till skogs- och jordbruk med stort fokus på ekologiskt jordbruk vilket är viktig del av ekonomin. Turismen är en annan viktig del, både inhemska och utländska turister kommer under både sommar- och vintertid för den fantastiska naturen.

 
För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/osterrike/
 
Offert för transport till Österrike
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.