Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Polen

Frakta enkelt styckegods till Polen

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Polen. Vi fraktar till och från Polen med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Polen och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Polen.

  • Internationell transport till Polen
  • Regional transport Polen
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Polen
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Polen

Mer om destinationen Polen

Polen, formellt Republiken Polen, har 40 miljoner invånare. Huvudstaden är Warsawa som har 1,7 miljoner invånare. Tre andra viktiga städer i landet är Lodz, Szczecin och Poznan. Lodz är den tredje största staden i landet och har 698 688 invånare. Szczecin är en hamnstad med 408 000 invånare som är viktig för landets import och export av varor. Poznan har 546 829 invånare och har en rik historia är bland annat den första hertigen av Polen Mieszko I byggde ett slott. Landet gränsar till Tjeckien, Slovakien, Tyskland, Ukraina, Ryssland, Vitryssland och Litauen. Polens ekonomi grundar sig till stor del på export av livsmedel och jordbruksvaror.

För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/polen/
 
Offert för transport till Polen
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.