Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Portugal

Frakta enkelt styckegods till Portugal

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Portugal. Vi fraktar till och från Portugal med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Portugal och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Portugal.

  • Internationell transport till Portugal
  • Regional transport Portugal
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Portugal
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Portugal

Mer om destinationen Portugal

Portugal, formellt Republiken Portugal har 10,8 miljoner invånare. Huvudstaden i landet heter Lissabon där det bor 2,8 miljoner människor. I Lissabon ligger landets största hamn som är viktig för att frakta import- och exportvaror. Två andra viktiga städer i landet är Porto och Braga. Porto är den andra största staden i Portugal och är känt för att tillverka portvin som exporteras över hela världen. Portugal gränsar till Spanien och Atlanten. Landet är har mycket skog och är ett jordbruksland som odlar spannmål, oliver och har många vingårdar. Hälften av all kork som tillverkas i världen kommer från Portugal. Turism är också en viktig inkomstkälla med 20 miljoner turister varje år.

För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/

Offert för transport till Portugal
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.