Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Rumänien

Frakta enkelt styckegods till Rumänien

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Rumänien. Vi fraktar till och från Rumänien med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Rumänien och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Rumänien.

  • Internationell transport till Rumänien
  • Regional transport Rumänien
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Rumänien
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Rumänien

Mer om destinationen Rumänien

Rumänien är en republik med 20 miljoner invånare. Huvudstaden i landet är Bukarest där det bor 1,8 miljoner invånare. Två andra viktiga städer är Cluj-Napoca och Constanța. Cluj-Napoca är en utbildningsstad där ett par hundra svenskar utbildar sig till både läkare och veterinär. Constanța är en hamnstad och har därför en central roll för landets frakt av gods. Rumänien gränsar till Bulgarien, Ungern, Serbien, Ukraina och Moldavien. Ekonomin i landet grundar sig till stor del på industrier och naturtillgångar. Bilmärket Dacia är en stor inkomstkälla liksom naturtillgångar som skog, zink, bly, silver och guld. Landet lockar också till sig en hel del turister även om det inte är den huvudsakliga inkomstkällan i landet.

För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/

Offert för transport till Rumänien
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.