Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Ryssland

Som ett resultat av den situation som för närvarande utvecklas i Ukraina så utför Transportören AB ej längre några frakter till eller från:

  • Ryssland

  • Belarus

  • Ukraina

Frakta enkelt styckegods till Ryssland

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Ryssland. Vi fraktar till och från Ryssland med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Ryssland och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Ryssland.

  • Internationell transport till Ryssland
  • Regional transport Ryssland
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Ryssland
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Ryssland

Mer om destinationen Ryssland

Ryssland, formellt Ryska federationen har 142 miljoner invånare. Huvudstaden i landet heter Moskva och där bor det 12 miljoner människor. Två andra viktiga städer i landet är Sankt Petersburg och Novosibirsk. Sankt Petersburg är den andra största staden i landet har totalt fem järnvägsstationer åt olika håll och är en viktig utgångspunkt för både resenärer och frakt. Novosibirsk har en flygplats för reguljärflyg, turer inom Europa och till Asien. Ryssland är till ytan världens största land beläget i både Europa och Asien. Ekonomin i Ryssland grundar sig mycket på export av olika varor som olja och gas.
 

För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/ryssland/
 
Offert för transport till Ryssland
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.