Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Schweiz

Frakta enkelt styckegods till Schweiz

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Schweiz. Vi fraktar till och från Schweiz med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Schweiz och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Schweiz.

  • Internationell transport till Schweiz
  • Regional transport Schweiz
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Schweiz
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Schweiz

Mer om destinationen Schweiz

Schweiz, officiellt Schweiziska edsförbundet, har 8,57 miljoner invånare. Huvudstaden är Bern som har 128 000 invånare. Den största staden i landet är Zürich som har 420 217 invånare. I Zürich finns en internationell flygplats och den största järnvägsknuten i landet som har en viktig funktion inom frakt och transport. Landet gränsar till Tyskland, Italien, Liechtenstein, Österrike och Frankrike. Schweiz räknas som ett av världens rikaste länder räknat på varje invånare. Bank- och finans är en viktig del i landets ekonomi liksom turismen. Turisterna lockas av det natursköna landskapet och Alpernas ber där skidåkning och friluftsliv ligger i fokus. 

 
För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/
 
Offert för transport till Schweiz
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.