Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Serbien

Frakta enkelt styckegods till Serbien

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Serbien. Vi fraktar till och från Serbien med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Serbien och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Serbien.

  • Internationell transport till Serbien
  • Regional transport Serbien
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Serbien
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Serbien

Mer om destinationen Serbien

Serbien, officiellt Republiken Serbien har sju miljoner invånare. Huvudstaden i landet heter Belgrad där det bor 1,7 miljoner människor. Två andra viktiga städer är Novi Sad och Subotica. Novi Sad är den näst största staden i landet och centrum för kultur och industrier. Staden Subotica har en strategisk placering nära gränsen till ungern där internationella tåg som är viktig för att frakta gods. Serbien gränsar till Ungern, Nordmakedonien, Rumänien, Bulgarien och Albanien. Landet har mycket hög arbetslöshet och mycket av ekonomin kretsar runt de turister som besöker landet för att uppleva dess arkitektur eller någon av dess fem nationalparker.

För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/

Offert för transport till Serbien
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.