Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Slovenien

Frakta enkelt styckegods till Slovenien

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Slovenien. Vi fraktar till och från Slovenien med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Slovenien och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Slovenien.

  • Internationell transport till Slovenien
  • Regional transport Slovenien
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Slovenien
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Slovenien

Mer om destinationen Slovenien

Slovenien, formellt Republiken Slovenien, har cirka 2 miljoner invånare. Den största staden i landet är huvudstaden Ljubljana där det bor 268 423 människor. Huvudstaden fungerar som en knutpunkt både inom landet och till omkringliggande länder för frakt av gods och kommunikation för passagerare. En annan viktig stad i landet är Koper som är den största hamnstaden i landet och en viktig hamn för många centraleuropeiska länder. Slovenien gränsar till Ungern, Italien, Kroatien och Österrike. För landets ekonomi är turism en viktig inkomstkälla då en tredjedel av landet utgör ett skyddat naturområde. Förutom turism är tillverkning och export två viktiga inkomstkällor som utgör drygt en tredjedel av totala BNP.

För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/
 
Offert för transport till Slovenien
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.