Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Storbritannien

Frakta enkelt styckegods till Storbritannien

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Storbritannien. Vi fraktar till och från Storbritannien med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Storbritannien och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från UK.

  • Internationell transport till UK
  • Regional transport Storbritannien
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Storbritannien
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Storbritannien

Boka frakt till Storbritannien

Transportören är en speditör som specialiserat sig på att skicka paket och gods utomlands. Vi tar ditt paket och skickar det med tåg, båt, flyg eller lastbil till Storbritannien. Allt för smidigt fraktlösning och med rätt dokumetation så du enkelt kan boka frakt till Storbritannien.

Mer om destinationen Storbritannien

Storbritannien (United Kingdom), formellt Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland med kortform Förenade kungariket UK, har 66,65 miljoner invånare. Till Storbritannien räknas England, Nordirland och Skottland. I huvudstaden London bor det 9,3 miljoner invånare. Två andra viktiga städer är Liverpool och Southampton. Liverpool har drygt 700 000 invånare och är känt för fotboll och hade världens första passagerar linje för tåg. I Southampton bor det 266 400 invånare och har den viktigaste hamnen i england för frakt och kommersiell linjetrafik. Storbritannien är en viktig ekonomi inom finanssektorn och turism. Med drygt 24 miljoner turister varje år är Storbritannien den sjätte största destinationen i världen.

För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/storbritannien/

Offert för transport till UK
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Skulle du önska transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.

Vill du veta mer?

maria-dahlqvist

Maria Dahlqvist

Malmö Platschef, Försäljning

maria [dot] dahlqvist [at] transportoren [dot] se 040-14 20 41
susanne

Susanne Skoglund

Stockholm Försäljning

susanne [dot] skoglund [at] transportoren [dot] se 08-700 22 81