Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Tjeckien

Frakta enkelt styckegods till Tjeckien

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Tjeckien. Vi fraktar till och från Tjeckien med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Tjeckien och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Tjeckien.

  • Internationell transport till Tjeckien
  • Regional transport Tjeckien
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Tjeckien
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Tjeckien

Mer om destinationen Tjeckien

Tjeckien, formellt Republiken Tjeckien, har 10,7 miljoner invånare. Huvudstaden som också är den största staden i landet är Prag med 1,2 miljoner invånare. En annan viktig stad i landet är Brno med sina 380 000 invånare. Brno är en central stad för frakt av varor med sitt centrum för industrier inom maskin- och textiltillverkning. Förutom tillverkning finns här flertalet bryggerier av alkoholhaltiga drycker. Tjeckien har landets gränser mot Polen, Tyskland, Österrike och Slovakien. Ekonomin i landet grundar sig på industrier och turism. Årligen besöker mer än 1,2 miljoner turister Prag för att dricka gott och besöka de äldre vackra byggnader som finns

För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/tjeckien/
 
Offert för transport till Tjeckien
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.