Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Turkiet

Frakta enkelt styckegods till Turkiet

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Turkiet. Vi fraktar till och från Turkiet med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Turkiet och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Serbien.

  • Internationell transport till Turkiet
  • Regional transport Turkiet
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Turkiet
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Turkiet

Mer om destinationen Turkiet

Turkiet, officiellt Republiken Turkiet har 82 miljoner invånare. Huvudstaden i landet heter Ankara där det bor 4,6 miljoner invånare. Två andra viktiga städer i landet är Mersin och Istanbul. Mersin är den ort i landet som har den största hamnen och är därför viktig för alla som vill frakta gods. Istanbul är landets ekonomiska och kulturella centrum med lång historia. Turkiet gränsar till totalt åtta länder bland annat Grekland och Bulgarien. Ekonomin i landet grundar sig på industriell tillverkning som exporteras, jordbruk och turism. Viktiga varor som exporteras är tyger, kläder, elektronik, fordon samt grönsaker och frukt. Även mineraler som järn och stål exporteras till andra länder.

För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/turkiet/

Offert för transport till Turkiet
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.