Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Ukraina

Som ett resultat av den situation som för närvarande utvecklas i Ukraina så utför Transportören AB ej längre några frakter till eller från:

  • Ryssland

  • Belarus

  • Ukraina

Frakta enkelt styckegods till Ukraina

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Ukraina. Vi fraktar till och från Ukraina med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Ukraina och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Ukraina.

  • Internationell transport till Ukraina
  • Regional transport Ukraina
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Ukraina
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Ukraina

Mer om destinationen Ukraina

Ukraina är beläget i östeuropa och har 45 miljoner invånare. Huvudstaden i landet heter Kiev och där bor det 2,8 miljoner människor. Två andra viktiga städer i landet är Dnipropetrovsk och Odessa. Dnipropetrovsk är den andra största staden och en viktig industrihamn för frakt vid import och export. Odessa är den tredje största staden med lång historia inom bland annat spårvagnslinjer då området tillhörde Ryssland. Ukraina gränsar mot Ryssland, Vitryssland, Polen, Ungern, Moldavien och Rumänien. I Ukraina är jordbruket viktigt och producerar bland annat spannmål, sockerbetor och solrosor. Landet är också rikt på naturtillgångar som järn, mangan och kalk.
 
För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/
 
Offert för transport till Urkraina
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.