Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Ungern

Frakta enkelt styckegods till Ungern

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Ungern. Vi fraktar till och från Ungern med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Ungern och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Ungern.

  •  Internationell transport till Ungern
  • Regional transport Ungern
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Ungern
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Ungern

 
Mer om destinationen Ungern

Ungern är en republik i centraleuropa med 9,8 miljoner invånare. Huvudstaden i landet heter Budapest där det bor 2,5 miljoner människor. Två andra viktiga städer i Ungern är Szeged och Debrecen. Szeged ligger bredvid motorvägen M5 och är en naturlig väg för frakt av viktigt gods. Debrecen är centrum för utbildning och religion för landets östra delar. Ungern gränsar mot Slovenien, Kroatien, Serbien, Rumänien, Ukraina, Slovakien och Österrike. Ekonomin i Ungern baseras främst på export av tjänster och varor till andra EU-länder och Kina. De dominerande områdena som export sker inom är läkemedel, motorfordon, livsmedel, gruvdrift och textil.

För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/
 
Offert för transport till Ungern
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.