Kvalitet

Vi på Transportören gillar att bygga långsiktiga och stabila kundrelationer. Att vi aldrig tvekar på att ta ansvar för vad vi lovat är ett bra bevis på det. Andra bevis på att vi gillar långsiktighet är våra ISO-certifieringar och vårt trippel A.

Kvalitetcertifierade enligt ISO 9001.

Arbetet med ISO 9001 betyder att vi lägger mycket krut på kundfokus, ledarskap, engagemang, processriktning, ständiga förbättringar, faktabaserade beslut och leverantörsrelationer. Ordning och reda med andra ord. Du som kund ska aldrig behöva betala för mycket eller behöva få en försenad leverans på grund av slarv eller ogenomtänkta processer. För att kunna tillgodose alla olika krav och förstå dina behov måste vi se till att vara ständigt uppdaterade och alerta. Därför låter vi vår personal ta del av ny teknik och de utbildningar som krävs. För att bli certifierad krävs även att alla underleverantörer har ett fungerande kvalitetsarbete.

Miljöcertifikatet ISO 14001.

Att värna om vår natur känns extra viktigt för oss då transporter står för en stor belastning på miljön. För att minimera den belastningen är det ett självklart val för oss att arbeta med en miljöcertifiering. I grova drag innebär det att vi hela tiden gör miljömedvetna val och planerar varje körning så pass väl att det sällan eller aldrig blir outnyttjad lastutrymme.

Trippel A-klassade.

Vi tillhör den lilla skaran av företag i Sverige som har blivit belönade med trippel A. Dessa A:n ger oss högsta tänkbara kreditvärdighet och skänker både oss och er som kund en ekonomisk trygghet. Det är också ett bevis på att vi är transportören du kan lita på.

Vill du veta mer?

Christina Björklund Nicklasson
Christina Björklund Nicklasson
Göteborg (HK)
Miljö- & kvalitetsansvarig, Administration
christina.bjorklund [at] transportoren.se
031-705 07 74
Läs mer

Intressen: Vara tillsammans med familj och vänner och t.ex. spela golf.
Favoritmat: Nästan all hemlagad mat.
Ålder: 60-talist.
Född: I Lidköping "mitt i värla".
Annat: Har jobbat på Transportören sedan 1995 och jobbar bl.a. med att se till att våra kunder och åkare är nöjda och glada.

Nyheter

Nyhetsarkiv
2019/06/10

Den 5 Juni 2019 förvärvade Transportören samtliga aktier i L&L Distribution och etablerar sig därmed i Jönköping.

2019/01/23

Den 6-7 februari ställer vi ut på Logistics & Distribution på Malmömässan!

2018/12/05

Nu byter vi vårt bolagsnamn från "Transportören i Göteborg AB" till... "Transportören AB" kort och gott!

2018/02/20

Denna vecka driftsätter vi en helt ny version av vår webportal!

2017/10/17

För en månad sen började vi rekrytera 2 personer till vårt kontor i Göteborg.

2017/09/13

Vi växer så det knakar, och då är det viktigt att att rekrytera för att bibehålla och förbättra vår service!

2017/04/11

Vi vill bara passa på att önska alla våra kunder, leverantörer, samarbetspartners och kollegor en riktigt underbar påsk!

2016/01/07

Sedan augusti 2015 har Transportören AB haft den stora glädjen att ombesörja distribution av omfattande volymer inom Sverige för Knauf Insulation AB - ett bolag med kraftig till

2015/09/15

Under våren och sommaren så har vi med vemod i hjärtat fått säga adjö till några av våra kollegor.

2015/06/12

Från och med 2015-08-17 väljer Glasfiber & Plastprodukter AB (gop – Glasfiber & Plastprodukter AB) att anlita Transportören AB för majoriteten av sina inrikestransporter