Hoppa till huvudinnehåll

Kvalitet

Vi på Transportören gillar att bygga långsiktiga och stabila kundrelationer. Att vi aldrig tvekar på att ta ansvar för vad vi lovat är ett bra bevis på det. Andra bevis på att vi gillar långsiktighet är våra ISO-certifieringar och vårt trippel A.

tredjepart

Kvalitetcertifierade enligt ISO 9001.

Arbetet med ISO 9001 betyder att vi lägger mycket krut på kundfokus, ledarskap, engagemang, processriktning, ständiga förbättringar, faktabaserade beslut och leverantörsrelationer. Ordning och reda med andra ord. Du som kund ska aldrig behöva betala för mycket eller behöva få en försenad leverans på grund av slarv eller ogenomtänkta processer. För att kunna tillgodose alla olika krav och förstå dina behov måste vi se till att vara ständigt uppdaterade och alerta. Därför låter vi vår personal ta del av ny teknik och de utbildningar som krävs. För att bli certifierad krävs även att alla underleverantörer har ett fungerande kvalitetsarbete.

Miljöcertifikatet ISO 14001.

Att värna om vår natur känns extra viktigt för oss då transporter står för en stor belastning på miljön. För att minimera den belastningen är det ett självklart val för oss att arbeta med en miljöcertifiering. I grova drag innebär det att vi hela tiden gör miljömedvetna val och planerar varje körning så pass väl att det sällan eller aldrig blir outnyttjad lastutrymme.

Trippel A-klassade.

Vi tillhör den lilla skaran av företag i Sverige som har blivit belönade med trippel A. Dessa A:n ger oss högsta tänkbara kreditvärdighet och skänker både oss och er som kund en ekonomisk trygghet. Det är också ett bevis på att vi är transportören du kan lita på.

iso
aaa_transportoren

Vill du veta mer?

christina-b-niklasson

Christina Björklund Nicklasson

Göteborg (HK) Administration, Miljö- & kvalitetsansvarig

christina [dot] bjorklund [at] transportoren [dot] se 031-705 07 74