Tjänster

Det är klart att det krävs en del planering, uppfinningsrikedom och problemlösning för att pussla ihop alla körningar. Vi sköter allt sådant åt dig.

Fördelen med att vara ett helt oberoende transportföretag är att vi kan vara väldigt flexibla och anpassa varje körning efter dina önskemål. Det kan röra sig om allt från stora laster med lång planeringsfas till en enstaka pall med leverans i morgon bitti. Vi är tillräckligt stora för att kunna reda ut alla tänkbara behov. Och har tillräckligt med resurser för att ge dig både välplanerade och akuta transporter. Men när det handlar om att prata med oss - då tänker vi lite som ett mindre företag. För oss är den personliga kontakten extremt viktig. Vår ambition är att du alltid ska känna att det är enkelt och kul att ringa till oss. Oavsett om du är en liten eller stor kund.

Att se andra i samma bransch som konkurrenter har aldrig varit något som vi på Transportören har ägnat oss åt. Vi ser dem hellre som samarbetspartners. På så sätt blir det mycket lättare att tillgodose just dina behov. Skulle det till exempel vara fullastat på våra egna bilar, hittar vi någon annan som har plats. Svårare än så behöver det inte vara. Vårt uppdrag är att se till att rätt last kommer till rätt plats, i rätt tid. Plus att se till att varje körning är den mest ekonomiska och minst tidskrävande för dig. För att klara av detta måste vi ständigt vara flexibla och lätt kunna arrangera speciallösningar för dina behov. Vi vill att du aldrig ska behöva ägna en tanke åt hur du ska ordna din transport. Tala bara om vad som ska fraktas, vart det ska och när det ska vara framme. Resten sköter vi.

Med våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Norrköping samt våra samarbetspartners täcker vi varenda del av Europa.

Nyheter

Nyhetsarkiv
2022/06/16

Från och med 1 juli är vi nödgade att införa en avgift om 30 SEK per hanterad bytespall, från första pallen.
Kunder som inte tillämpar pallbyte berörs ej.

2022/03/01

Som ett resultat av den situation som för närvarande utvecklas i Ukraina så utför Transportören AB ej längre några frakter till eller från: Ryssland, Belarus, Ukraina.

2021/06/28

Nu är sommaren igång och snart hägrar semester för många.
Vi har öppet som vanligt, 08:00-17:00 alla helgfria vardagar - även under sommaren. Välkommen!

2021/02/09

Tack alla ni som tog er tid att uppmärksamma oss på våra brister, men även våra styrkor!

2020/11/16

Läs mer om tjänsten och ansök via LinkedIn.

Tjänsten är nu tillsatt!

2020/06/16

Nu är sommaren igång och snart hägrar semester för många.
Vi har öppet som vanligt, 08:00-17:00 alla helgfria vardagar - även under sommaren. Välkommen!
 

2020/03/13

Här kan du läsa mer om den pågående smittan och hur det påverkar oss och er som kund. Läs mer...

2020/03/02

Från och med 2 mars 2020 så gäller nytt postnummer på huvudkontoret i Göteborg - vi säger adjö till 417 49 som tjänat oss väl!

2019/09/12

Kom förbi vår monter (K:03) och prata transport- & logistik med oss - vi står för fika och trevligt sällskap!