Hoppa till huvudinnehåll

Supply Chain & 4PL

Har ni svårt att få översikt över alla transportslag? Använder ni bästa lösning i varje led av in- & utleveranskedjan? För verksamheter med komplexa behov, eller i stark tillväxt så kan det ibland vara svårt att veta hur man bäst sköter logistiken effektivt.

lager

Outsourcning av logistikadministration

Många företag med stora logistikflöden ser fördelarna med att anlita en extern partner för att samordna företagets logistikbehov. Transportören fungerar som ett "kontrolltorn" eller en logistikavdelning för företaget. Förutom att identifiera och åtgärda ineffektiva processer i nuvarande upplägg, så förser Transportören dig som uppdragsgivare med en samlad statistik för hela företagets transporter vad avser kostnader, miljöpåverkan, reklamationsärenden, leveranskvalitet och måluppfyllelse. I takt med att fler och fler krav ställs på logistikintensiva företag så är det klokt att ha en expert i sitt lag.

Transparens och samarbete

Tillsammans utformar vi ett samarbetsavtal där transparens är ledordet. För att ni ska uppnå bästa möjliga effekt av vårt samarbete är tillit av yttersta vikt. Därför redovisar vi tydligt kostnaden för våra tjänster i förhållande till kostnaden som erhålls från den leverantör som anlitats. Som partner skall du känna dig trygg i att du får vad du betalar för - och samtidigt själv kunna behålla makten och styrmedel för hur samarbetet ser ut över tid.

Dedikerad support

Om så önskas så driver vi - i ert namn - en dedikerad support, som behandlar era kunders transportrelaterade frågor och behov. Exempelvis kan vi överta befintliga telefonnummer och e-postadresser för supporthantering.

Vill du veta mer?

maria-dahlqvist

Maria Dahlqvist

Malmö Platschef, Försäljning

maria [dot] dahlqvist [at] transportoren [dot] se 040-14 20 41
erik-soderstrom

Erik Söderström

Göteborg (HK) Marknadschef, Försäljning

erik [dot] soderstrom [at] transportoren [dot] se 031-705 07 73
martin-kjeller

Martin Kjeller

Göteborg (HK) Försäljningschef

martin [dot] kjeller [at] transportoren [dot] se 031-705 07 75
susanne

Susanne Skoglund

Stockholm Försäljning

susanne [dot] skoglund [at] transportoren [dot] se 08-700 22 81
paul-larsson

Paul Larsson

Göteborg (HK) Försäljning

paul [dot] larsson [at] transportoren [dot] se 031-705 07 86
carl-olsson

Carl Olsson

Göteborg (HK) Försäljning

carl [dot] olsson [at] transportoren [dot] se 031-705 07 89