Hoppa till huvudinnehåll

Transport­förmedling

Anlita den bästa speditions­firman! Vi vill att du aldrig ska behöva ägna en tanke åt hur du ska ordna din transport. Tala bara om vad som ska fraktas, vart det ska och när det ska vara framme. Resten sköter vi.

tredjepart

Vilka är Transportören?

Vi är ett stabilt, oberoende och helsvenskt speditionsföretag. Sedan starten 1989 har vi skaffat oss en stark position bland den handfull rikstäckande transportförmedlare som finns i Sverige. Idag har vi samarbetspartners på de flesta större orter över landet. Det är lätt att tro att vi då enbart arbetar med att leverera gods från punkt A till B. Och givetvis är det en stor del av vår verksamhet. Men för att det ska bli så bra som möjligt har vi några hörnstenar vi värderar högt och alltid arbetar efter.

Personligt engagemang.

Som vi ser det är det den personliga kontakten som är avgörande för att ett samarbete ska fungera. För det är just den kontakten som bygger långvariga relationer och skapar tryggheten mellan dig och oss. Därför ser vi till att du som kund får din egen kontaktperson som har ständig koll på var din last befinner sig och att allt går enligt planerna.

Flexibelt och bekymmersfritt.

Eftersom all vår personal är väl insatt i vad som krävs för en lyckad leverans behöver du aldrig bekymra dig om något. Allt du behöver göra är att berätta vad som fraktas, vart det ska och när det ska vara framme. Resten fixar vi.

Vi vill få våra kunder att känna trygghet

Detta bemöter vi på Transportören med att alltid se till att du som kund har en personlig kontakt. Tillsammans skapar vi den trygghet som behövs för allas part samt lägger grunden till en lång och givande relation. 

Läs mer om det vi kallar engagemang

Rädda regnskog
Cancerfonden

Vill du veta mer?

maria-dahlqvist

Maria Dahlqvist

Malmö Platschef, Försäljning

maria [dot] dahlqvist [at] transportoren [dot] se 040-14 20 41
erik-soderstrom

Erik Söderström

Göteborg (HK) Marknadschef, Försäljning

erik [dot] soderstrom [at] transportoren [dot] se 031-705 07 73
martin-kjeller

Martin Kjeller

Göteborg (HK) Försäljningschef

martin [dot] kjeller [at] transportoren [dot] se 031-705 07 75
susanne

Susanne Skoglund

Stockholm Försäljning

susanne [dot] skoglund [at] transportoren [dot] se 08-700 22 81