Hoppa till huvudinnehåll

Några ord från våra kunder

Vi är mycket glada över att kunna erbjuda tjänster som uppskattas av våra kunder. Här följer några väl varda ord som inspirerar oss att arbeta hårdare och leverera bättre.

kunder

”Transportören AB är en leverantör som håller mycket hög kvalitet. I de fall problem uppstår så är de snabba med återkoppling och alternativa lösningar! Vi upplever Transportören AB som mer än bara en transportör/speditör. De ger alltid det lilla extra och fungerar också som en viktig partner och ett bollplank. De står alltid redo att hjälpa till och utvecklar tillsammans med kunden logistiken med tillhörande tjänster för att nå vårt slutmål: att till största möjliga mån kunna erbjuda slutkunderna vad som efterfrågas.”

Glenn Granberg, Senior Manager Logistics
Hasselfors Garden en del av Kekkilä-BVB samt NEOVA Group-koncernen

"En transportör är vår förlängda arm ut till våra kunder, självklart var jag lite spänd när Transportören skulle börja köra för oss. Mina medarbetare som arbetar med transportbokning och har daglig kontakt med våra transportörer, var inte övertygade om att det var bra att byta en av transportleverantörerna. Vid bytet var jag ofta i kontakt med personalen för att höra hur det gick. Jag pratade med mina medarbetare som satt i daglig kontakt med Transportören och efter en månad sa de att allt flyter på bra, men de ville inte göra en utvärdering av dem än. Det är så enkelt att prestera i början av ett samarbete. Glädjande kan jag konstatera att mina medarbetare fortsatt, efter ett år av samarbete, bara har gott att säga om Transportören."

Björn-Ragnar Carlstedt, HSEQ Manager
PERI Sverige AB

”Vi har samarbetat med Transportören sedan våren 2011, och kan kort och gott säga att vi är HELNÖJDA! Bra service skryter alla transportbolag med och av erfarenhet så stämmer det med de flesta, MEN vi anser att Transportören har det där ”lilla extra”. Förutom god service så har de bra punktlighet och framför allt, god direktkommunikation med transportledarna.

Vi känner inte att relationen är ”Kund och Leverantör”, det är ett genuint samarbete för att nå vårat gemensamma mål: - varorna framme hos kunden på rätt tid och rätt plats till rätt pris!

Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete 2014.”

Ylva Lundqvist
Macserien AB 

"Det är de små bitarna som gör stor skillnad. Att till exempel kunna lägga till eller ta bort i en order som redan är lagd gör mitt arbete effektivare."

Jimmy Åkerman, Supply Chain Coordinator
Centro Kakel & Klinker AB