Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Armenien

Frakta enkelt styckegods till Armenien

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Armenien. Vi fraktar till och från Litauen med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Armenien och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Armenien.

  • Internationell transport till Armenien
  • Regional transport Armenien
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Armenien
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Armenien

Mer om destinationen Armenien

Armenien, formellt Republiken Armenien bor det tre miljoner invånare. Huvudstaden i landet heter Jerevan där bor det en miljon människor. En annan viktig stad är den näst största staden i Armenien med namnet Gjumri. Gjumri är en viktig industristad i Armenien och därför en naturlig ort att frakta gods både till och från. Landet har gräns till Georgien, Azerbaijan, Iran och Turkiet. Ekonomin i Armenien grundar sig främst på jordbruk men också tjänstesektorn och IT-sektorn har börjat växa och vara en viktig del. Export av varor sker, främst är det diamant och metaller som exporteras. och IT-sektorn växer stadigt

För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/

Offert för transport till Armenien
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.