Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Belgien

Frakta enkelt styckegods till Belgien

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Belgien. Vi fraktar till och från Belgienmed alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Belgien och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Belgien.

  • Internationell transport till Belgien
  • Regional transport Belgien
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Belgien
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Belgien

Mer om destinationen Belgien

Belgien, formellt Konungariket Belgien, har 11 miljoner invånare. I huvudstaden Bryssel bor det 1,1 miljoner människor. Två andra viktiga städer i Belgien är Gent och Antwerpen. Gent har 262 191 invånare och har landets mest trafikerade järnvägsstation med både passagerartrafik och frakt av gods. Antwerpen ligger i norra Belgien och är en viktig industri- och hamnstad med 529 000 invånare. Belgien gränsar till Nederländerna, Luxemburg, Tyskland och Frankrike. Ekonomin i Belgien grundar sig till största delen på tjänstesektorn. Jordbruk är en annan viktig del tack vare en mycket bördig jord i landet. Framförallt odlas grönsaker och frukt. 

För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/

Offert för transport till Belgien
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.