Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Finland

Frakta enkelt styckegods till Finland

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Finland. Vi fraktar till och från Finland med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Finland och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Finland. 

  • Internationell transport till Finland och Åland
  • Regional transport Finland 
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Finland 
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Finland 

Boka frakt till Finland

Transportören är en speditör som specialiserat sig på att skicka paket och gods utomlands. Vi tar ditt paket och skickar det med tåg, båt, flyg eller lastbil till Finland. Allt för smidigt fraktlösning och med rätt dokumetation så du enkelt kan boka frakt till Finland. 
 

Mer om destinationen Finland

Finland, formellt Republiken Finland, har cirka 5,5 miljoner invånare. I huvudstaden Helsingfors bor det 631 695 människor. En annan viktig stad i Finland är hamnstaden Åbo som är Finlands äldsta stad. Åbo är viktig för passagerartrafik och frakt med färjetrafik.  Mitt i hjärtat av Finland ligger den tredje största staden Jyväskylä och är under 2000-talet en av de snabbast växande städerna i landet. Finland gränsar till Sverige, Ryssland och Norge samt har en havsgräns mot Estland. Åland är en svenskspråkig ö vilken har ett eget självstyre med 28 007 invånare. Finlands ekonomi grundar sig på export och industrier. Viktiga inkomstkällor är skogsindustrin och elektronik. Mer än fyra miljoner turister besöker Finland varje år och majoriteten av besökarna kommer från Sverige.
 
För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/finland/
 
Offert för transport till Finland
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.

Vill du veta mer?

maria-dahlqvist

Maria Dahlqvist

Malmö Platschef, Försäljning

maria [dot] dahlqvist [at] transportoren [dot] se 040-14 20 41
susanne

Susanne Skoglund

Stockholm Försäljning

susanne [dot] skoglund [at] transportoren [dot] se 08-700 22 81