Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Frankrike

Frakta enkelt styckegods till Frankrike

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Frankrike. Vi fraktar till och från Frankrike med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Frankrike och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Frankrike.

  • Internationell transport till Frankrike
  • Regional transport Frankrike
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Frankrike
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Frankrike

Mer om destinationen Frankrike

Frankrike, formellt Republiken Frankrike, har 67 miljoner invånare. I huvudstaden Paris bor det 2,1 miljoner människor. En annan viktig stad är Lyon som har 513 275 invånare. Lyon är den tredje största staden i landet och järnvägen mellan Lyon och Paris är den mest trafikerade i landet, både av passagerare och frakt av varor. Frankrike gränsar till Italien, Spanien, Schweiz, Monaco, Luxemburg, Tyskland och Belgien. Frankrike har dessutom fem department på platser utanför Europa. Industrin står för 30 %l av den totala ekonomin i Frankrike och tjänstesektorn för 60 %. Turismen är väldigt viktig för landet då mer än 30 miljoner turister besöker Frankrike varje år.

För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/frankrike/

Offert för transport till Frankrike
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.