Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Luxemburg

Frakta enkelt styckegods till Luxemburg

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Luxemburg. Vi fraktar till och från Luxemburg med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 

Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Luxemburg och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.

Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Luxemburg.

  • Internationell transport till Luxemburg
  • Regional transport Luxemburg
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Luxemburg
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Luxemburg

Mer om destinationen Luxemburg

Luxemburg, officiellt Storhertigdömet Luxemburg, har 613 894 invånare. Huvudstaden som också är landets största stad är Luxemburg med 119 215 invånare. I Luxemburg sker frakt och transport via järnvägen eller den internationella flygplatsen. Landet gränsar till Tyskland, Frankrike och Belgien. Luxemburg är ett av de minsta länder som finns i världen och har ett väldigt bergigt landskap. Ekonomin i landet är mycket god och grundar sig till stor del på industrier och den finansiella sektorn. Industrierna är inriktade på kemikalier- och gummitillverkning. Jordbruket har också en viss betydelse med många mindre gårdar som ägs av familjer.

För mer information rekommendera vi Business Sweden: https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/

Offert för transport till Luxemburg
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Skulle du önska transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.