Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Monaco

Frakta enkelt styckegods till Monaco

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Monaco. Vi fraktar till och från Monaco med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Monaco och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Monaco.

  • Internationell transport till Monaco
  • Regional transport Monaco
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Monaco
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Monaco

Mer om destinationen Monaco

Monaco, formellt Furstendömet Monaco, har 39 682 invånare. Monaco är en egen mikrostat som geografiskt ligger vid södra Frankrike. Landets yta är endast 2,02 km² och därmed den näst minsta mikrostaten i hela världen men samtidigt världens mest tätbefolkade land. Landet är omgivet av Frankrike och har en liten gräns mot Italien. I Monaco sker samtlig frakt och transport via väg och järnväg då det ej finns någon flygplats. Monacos viktigaste inkomstkälla är turismen. Turister kommer för att uppleva det vackra landet och spela på någon av de kasinon som finns. Privatpersoner betalar ingen inkomstskatt vilket gör det till ett land många kändisar och idrottsstjärnor väljer att bosätta sig i.
 
För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/
 
Offert för transport till Monaco
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.