Hoppa till huvudinnehåll

Transport till Slovakien

Frakta enkelt styckegods till Slovakien

Transportören hjälper dig med transport och logistik av gods till alla delar i Slovakien. Vi fraktar till och från Slovakien med alla typer av styckegods, pallar, partigods, containers, hellaster och ADR-gods.
 
Genom vår kunskap och många samarbeten med lokala distributörer är vi specialister av transporter till och från Slovakien och erbjuder transport till samtliga regioner i landet. Vi pressar kostnader för dig och erbjuder konkurrenskraftiga priser inom transportsektorn.
 
Vi hjälper dig med det mesta inom transport/logistik från alla europeiska länder till och från Slovakien.

  • Internationell transport till Slovakien
  • Regional transport Slovakien
  • Precisa ledtider och bra pris vid transporter till och från Slovakien
  • Tillgänglig och serviceinriktad personal.
  • Hög leveranssäkerhet i Slovakien

Mer om destinationen Slovakien

Slovakien, formellt Republiken Slovakien, har cirka 5,4 miljoner invånare. I huvudstaden Bratislava bor ungefär 462 000 människor. En annan viktig stad i Slovakien är Košice som har en internationell flygplats som fungerar för både passagerare och frakt till gods. Landet Slovakien har sin gräns mot Tjeckien, Österrike, Ungern, Ukraina och Polen. Slovakien har många höga berg och djupa dalar som har flera populära skidorter. Jordbruk är en viktig del av ekonomin liksom att få utländska investerare till landet genom att ha den lägsta skatten i europa. Biltillverkarna Kia, Peugeot och Volkswagen har sina europeiska fabriker i landet vilket gör Slovakien till världens främsta land att producera bilar sett till antalet invånare.

För mer information rekommenderar vi Business Sweden:
https://www.business-sweden.com/sv/marknader/europa/
 
Offert för transport till Slovakien
Fyll i vårt formulär "Bli Kund" längst ner på sidan eller ring oss på 031-705 07 70. Önskar du transport till en annan destination så ordnar vi självklart det.